МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛІСУ У ДП "ЗАРІЧНЕНСЬКИЙ ЛІСГОСП"

22.03.2019 11:03

У Міжнародний день лісу, коли в Україні розпочинається традиційна акція «Майбутнє лісу в твоїх руках», до посадки лісових культур у Мутвицькому та Сварицевицькому лісництвах ДП «Зарічненський лісгосп» приєдналися учні місцевих шкіл та вчителі.

- Приємно, що не лише у Зарічненському районі, а й по всій області акцію активно підтримали учні та школярі, адже її цьогорічна тема: «Ліси і освіта», а така спільна праця з лісівниками не лише дозволяє більше дізнатися про роботу в лісі, а й сприяє екологічному вихованню молоді, надає розуміння, як багато потрібно працювати, щоб виростити ліс, - зауважив начальник Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Віталій Сухович. Вчора спільними зусиллями, лісівники і учні разом посадили 1,2 га лісу у Зарічненському районі.

Однак на цьому гарні справи юних лісівників у Міжнародний день лісу не завершилися. Швидко та дружно всі разом прибрали ще й території місця відпочинку «Хмелевиця», яке знаходиться на території Сварицевицького лісництва.