КЛЕВАНСЬКІ ЛІСІВНИКИ ПЕРЕДАЛИ ВІЙСЬКОВИМ ПОДАРУНОК ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

27.08.2018 16:42

Лісівники ДП «Клеванський лісгосп» День незалежності України відзначили подарунком українським військовим. З ініціативи працівників лісгоспу, які зібрали свій одноденний заробіток, придбали та передали військовій частині ОК «Захід» генерантори, бензопили та шанцевий інструмент, який стане у нагоді військовим під час навчань та виконання бойових завдань.

Серед лісівників, які привезли допомогу у військову частину - старший майстер лісу Сморжівського лісництва ДП «Клеванський лісгосп» Олександр Фінчук. Його призвали на військову службу одним з перших –у березні 20014 року, і майже рік він служив у зоні проведення АТО. Загалом же кордони України під час проведення АТО боронили 63 працівники лісового господарства Рівненщини, водночас колективи держлісгоспів постійно підтримувати та надавали допомогу військовим та мешканцям Донецької та Луганської областей.

Командир військової частини  подякував лісівникам за постійну підтримку та передав директору ДП «Клеванський лісгосп» Сергію Чуприні Подяку колективу підприємства «за вагомий внесок у зміцнення обороноздатності Збройниї сил України та надання допомоги військовій частині ОК «Захід», яка бере безпосередню участь у виконанні бойових завдань у зоні проведення бойових операцій Обєднаних сил на території Донецької та Луганської областей».