ЮНІ ЛІСІВНИКИ З РІВНЕНЩИНИ ПОСІЛИ ПРИЗОВЕ МІСЦЕ НА ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАННЯХ

02.10.2017 11:45

27-29 вересня 2017 року у місті Житомир відбувся XI Всеукраїнський зліт команд учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів. Його мета - формування екологічної культури особистості, поліпшення ефективності роботи учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів, поширення кращого педагогічного досвіду щодо організації роботи учнівських лісництв.

Рівненщину на Всеукраїнських змаганнях представляли: Миркевич Анастасія, Міркевич Олеся, Іваник Назар - члени учнівського лісництва „Діброва” Вовковиївської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів Демидівського району, яким опікується ДП «Млинівський лісгосп».

Програма заходу передбачала виставку-презентацію досягнень юних лісівників та захист науково-дослідницьких робіт. Миркевич Анастасія презентувала роботу з навчального дослідництва „Видовий склад фітопатогенних грибів збудників хвороб сіянців сосни звичайної та дуба звичайного у лісових розсадниках”.

Під час проведення зльоту, його учасники відвідали Баранівське державне лісове господарство та ознайомилися з роботою учнівського лісництва Баранівської гімназії, яка є опорною з еколого-натуралістичного напрямку в територіальній громаді. Юні лісівники побували в музеї космонавтики імені С.П. Корольова.

Команда лісівників Рівненщини посіла І місце у конкурсі захисті робіт з навчального дослідництва та загальнокомандне ІІ місце на Всеукраїнському зльоті команд учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів.