ВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ

04.01.2017 18:39

65-річний ювілей лісничого Немовицького лісництва ДП «Сарненське лісове господарство» Василя Глодовського.

Хто знає Василя Глодовського, ствердить,  що ліс для нього більше ніж професія, бо майже 40  років трудового життя віддав служінню Поліському  лісу. Найважливішою  справою для нього є  вирощування лісів. Довелось багато вчитися, експериментувати.  Зате осягнув головне уміння: жити в гармонії з самим  собою та природою. Молодшим колегам каже: «Знання справи   приходить з досвідом».

Лісничі з повагою відгукуються про свого наставника і кажуть, що  він народився для лісу.  Василь Володимирович лісівничу кар’єру розпочав у Кременецькому лісотехнічному технікумі, який закінчив у 1975 році. За тим працював майстром лісу і лісником в краях, де народився й виріс, у селі Білогородка, на Дубенщині. Пізніше, з 1985 року – лісничим у Висоцькому лісгоспі.  І ось вже майже три десятиліття - у Сарненському лісовому господарстві. Очолює один із кращих підрозділів підприємства – Немовицьке лісництво.

Невтомний трудівник, досвідчений спеціаліст, господар, раціоналізатор, наставник для молоді, – за його участі створено та вирощено, мільйони сіянців і саджанців лісових та декоративних порід, сотні гектарів лісових культур, проведено рекреаційний благоустрій у лісах лісництва, виконуються  всі лісогосподарські заходи по охороні та захисту лісу від пожеж, шкідників і самовільних рубок. Лісокультурні площі Немовицького лісництва в лісгоспі відносять до найкращих.

Відданість лісовій справі проявляється і в родині. Дружина Ольга Григорівна – інженер лісових культур. Тож усі передові напрацювання лісової галузі втілюють разом.

Праця Василя Володимировича високо оцінена, йому присвоєно звання «Лісничий 1 класу», нагороджено нагрудними знаками «Почесний лісівник» (у 2011 році), та «За бездоганну службу у державній лісовій охороні» (у 2016 році), а ще раніше - отримав Грамоту Міністерства лісового господарства, і постійно його трудову скарбницю поповнюють численні подяки й грамоти обласного управління та рідного підприємства.
Утвердитися в професії, зберегти добре ім'я впродовж багатьох років, Василю Глодовському допомагають честь лісівника, підтримка рідних та друзів,  почуття гумору і справжній чоловічий характер, бо мужньо і наполегливо у повсякденні долає всі труднощі й випробування.  

Колектив Сарненського лісового господарства щиро здоровить Василя Глодовського з 65-річчям. Бажає міцного здоров'я, щастя і благополуччя, щедрої долі, творчої наснаги в  улюбленій справі, вирощуванні лісів  на благо людей!
Хай у Вашому домі, Василю Володимировичу, завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість і виваженість. За ту всю працю, що осилили Ваші руки, за довгі роки віддані лісовому господарству, нехай в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років!