СЕМІНАР У МИСЛИВСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ

17.10.2016 16:16

11 жовтня 2016 року в селі Суськ  Костопільського району Рівненське обласне управлінням лісового та мисливського господарства на базі мисливського спортивного клубу «Сокіл» провело відкритий семінар-нараду з питань організації та ведення мисливського господарства. У заході взяли участь як штатні працівники з 76 мисливських господарств області, так і мисливці Рівненщини – усього майже 250 чоловік.

ТОВ МСК «Сокіл» продемонструвало сучасний  підхід  до ведення мисливського господарства. Учасникам семінару, зокрема, була надана можливість оглянути господарство, де у 6 вольєрах утримуються благородні олені, муфлони та лані. Тут значна увага надається  біотехнічним заходам, а також запроваджено нову методику охорони мисливських угідь від браконьєрства. «Сокіл» інтенсивно розвиває власну  інфраструктуру, створюючи належні  умови щодо приваблення мисливців та мисливських колективів як з України, так і з сусідніх держав.

По завершенню семінару-наради його учасників запросили  скуштувати мисливську грибну юшку, куліш та інші смачні страви, а також випити гарячого чаю та кави із солодощами.