НА ТЕРИТОРІЇ ДП «ВОЛОДИМИРЕЦЬКИЙ ЛІСГОСП» ЗАТРИМАНО НЕЗАКОННИХ БРУШТИНОКОПАЧІВ

16.08.2016 13:16

12.08.2016 року працівники державної лісової охорони ДП “Володимирецький лісгосп” спільно із силами Нацгвардії України під час спільного рейду з охорони лісу від лісопорушень в кварталі 19 Антонівського лісництва затримали 15 осіб, які здійснювали незаконний видобуток бурштину-сирцю. Всіх осіб притягнено до адміністративної відповідальності за статтею 63 КУпАП.

В кварталі 56 Антонівського лісництва під час розкопування котловану для подальшого використання у видобутку бурштину виявлено екскаватор “Атлас” під керуванням 46 річного жителя с.Каноничі Володимирецького району Рівненської області. Транспортний засіб доставлено до Володимирецького відділення поліції Кузнецовського ВП ГУ НП в Рівненській області для притягнення винної особи до відповідальності.


14.08.2016 року в кварталі 89 Мульчицького лісництва зупинено під час розкопування котловану екскаватор марки “Вольво”, водія доставлено до Володимирецького відділення поліції Кузнецовського ВП ГУ НП в Рівненській області для притягнення до відповідальності.

 

Провідний інженер охорони та захисту лісу С.І.Салівончик