Лісівники Київщини садили ліс на Рівненщині

08.04.2022 15:48

Навіть у такі важкі часи працівники ДП «Макарівський лісгосп» Київського обласного управління лісового та мисливського господарства дотрималися традиції - щорічної висадки лісових культур. Шкода, що війна змусила це роботи не в себе вдома, а на Рівненщині, де тимчасово знайшли прихисток.

Сьогодні у Малуському лісництві ДП «Березнівський лісгосп» мешканці селища Макарів на Київщині разом з першим заступником начальника Рівненської обласної військової адміністрації Сергієм Подолін, головою Березнівської міської громади Русланом Пилипчуком та рівненськими лісівниками висадили понад 7 тис штук сіянців сосни та дуба на ділянці площею 0,9 га.

Нині люди, які змушені були тікати від війни, мешкають у селі Хотинь колишнього Березнівського району. Вони радо відгукнулися на пропозицію місцевих лісівників, особливо зраділи працівники Макарівського лісгоспу, адже створення лісових культур – це спільний внесок у розбудову сильної і незалежної України.

-         Сьогодні ми робимо надзвичайно важливі справи для майбутнього нашої країни - висаджуємо ліс. Нас підтримали мешканці Макарівського району Київської області, де ворог знищим не лише житло людей, а й ліси. Сьогодні Президент нашої країни і Збройні сили України роблять все задля Перемоги, а ми, у свою чергу, робимо внесок у майбутнє країни, - зауважив перший заступник начальника Рівненської обласної військової адміністрації Сергій Подолін.

-         Лісівники Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства продовжують працювати над реалізацією Програми Президента «Зелена країна». На сьогодні в області висаджено понад 23 млн штук сіянців основних лісоутворюючих порід, відновлено більше 3000 га лісових насаджень. Наші лісівники вже виконали 95% планових завдань на весну 2022 року. Ми усвідомлюємо відповідальність нашої роботи, адже сьогодні закладаємо майбутнє нашої країни, і щодня працюємо над виконанням усіх завдань, які стоять перед лісової галуззю, - наголосив начальник Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Віталій Сухович.