51 працівник Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства представляють громади у радах різних рівнів

07.12.2021 17:02

51 працівник Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства представляють громади у радах різних рівнів. Начальник обласного управління Віталій Сухович – депутат Рівненської обласної ради, заступник голови Постійна комісія з питань екології, природокористування, охорони навколишнього середовища та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.

5 директорів державних лісогосподарських підприємств – депутати районних рад, у радах різних рівнів працюють 3 головних лісничих, 3 головних інженери держлісгоспів і 22 лісничих.

Місцеве самоврядування – це дієвий інструмент у практичному вирішення проблем територіальних громад. Впевнені, що лісівники-депутати роблять значний внесок у розвиток місцевих громад, відстоюють і захищають інтереси своїх виборців.

Представництво лісівників в органах місцевого самоврядування свідчить про довіру громадян, високу оцінку професійних та особистих якостей, підтримку тих ініціатив, які впроваджуються для розвитку громад, на користь виборців.

Бажаємо всім міцного здоров’я, витримки, розуміння, якісної та плідної роботи.