Осіння висадка лісу

13.10.2021 15:40
262,9 тис штук сіянців на площі 38,9 гектарах висадили лісівники Рівненщини з початку реалізації в області програми Президента «Зелена країна». Разом з лісівниками до озеленення країни долучаються вихованці учнівських лісництв, учні навчальних закладів, представники територіальних громад, органів місцевого самоврядування та місцевої влади, а також небайдужі громадяни.
  • Учні Велюнської ЗОШ за підтримки лісівників Більського лісництва ДП «Висоцький лісгосп» долучилися до акції "Створюємо ліси разом" на виконання програми Президента «Зелена країна». Школярі з задоволенням висаджували декоративні саджанці самшиту та дуба червоного, які відтепер будуть прикрашити територію навчального закладу
  • Працівники Любомирського лісництва ДП "Дубенський лісгосп" разом з вчителями Грядківської гімназії Семидубської сільської ради Дубенського району підтримали ініціативу Президента України "Зелена країна" та акцію Держлісагентства "Створюємо ліси разом" та створили березовий гай, який прикрашатиме територію місцевої громади
  • Працівники управління поліції охорони в Рівненській області на чолі зі своїм начальником Михайлом Кононенком, долучилися до реалізації програми Президента України «Зелена країна» у Малуському лісництві ДП «Березнівський лісгосп», разом вони висадили 0,3 га лісових культур. Ти часом Всеукраїнську Акцію «Створюємо ліси разом» у Березнівському лісництва підтримали працівників апарату Березнівської міської ради та депутатів ради, які посади понад 4 тисячі саджанці сосни звичайної та берези.
  • Сьогодні, 13 жовтня 2021 року адміністрація ДП "Соснівський лісгосп" разом із вчителями та вихованцями учнівського лісництва провели роботи з озеленення території Опорного закладу Соснівський ліцей. До заходу активно долучилися представники місцевої влади. В ході програми Президента України "Зелена країна " було висаджено більше 50 одиниць саджанців дерев та кущів.