ЛІСІВНИКИ ДП «КОСТОПІЛЬСЬКИЙ ЛІСГОСП» - КРАЩІ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ РОБОТИ У 2018 РОЦІ

08.02.2019 15:07

Трудовий колектив ДП «Костопільський лісгосп» (директор Олександр Мелещук, голова профкому Тетяна Доманська) став кращим серед підприємств Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства за результатами роботи у 2018 року. Диплом переможця на обласній колегії отримав директор підприємства Олександр Мелещук.

Друге місце вибороли лісівники ДП «Соснівський лісгосп» (директор Олександр Прохор, голова профкому Федір Рибак), третє – колектив ДП «Сарненський лісгосп» (директор Олег Лехкобит, голова профкому Людмила Галушко).

За результатами роботи у 2018 року 3 лісогосподарські підприємства Рівненщини – Сарненське, Костопільське та Дубенське, потрапили до переліку 25 кращих лісгоспів в Україні.

Також Рівненське обласне управління лісового та мисливського господарства посідає 7 сходинку серед облуправлінь за рівнем середньомісячної заробітної платні. За підсумками 2018 року вона склала 13101 грн і зросла у порівнянні з попереднім роком на 141,9%. Найвищий рівень оплати праці в Сарненському, Костопільському та Дубенському лісгоспах.

Лісове господарство лишається одним з найбільших наповнювачів державної скарбниці. За минули рік лісові господарства Рівненщини сплатили до зведеного бюджету податків на суму 446,1 млнг грн., 128,7 млн. грн. Єдиного соціального внеску.

Водночас у лісгоспах дбають про перспективи розвитку: розвивають власну деревообробку, оновлюють техніку. У 2018 році вони за власні кошти придбали обладнання на 51 млн. грн.

На необхідності пошуку нових, ефективних шляхів у роботі, з врахуванням особливостей і потреб ринку у 2019 році, наголосив на нараді начальник Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Віталій Сухович, зазначивши, що пріоритетом у роботі лісівників було і залишається створення нових, високопродуктивних лісів для майбутніх поколінь, які і надалі виконуватимуть екологічну, соціальну та економічну функції.