ОХОРОНА ПРАЦІ - НА ОСОБЛИВОМУ КОНТРОЛІ У ЛІСОВОМУ ГОСПОДАРСТВІ РІВНЕНЩИНИ

21.12.2018 15:55

Начальник Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Віталій Сухович взяв участь у засіданні комісії оперативного адміністративного громадського контролю IV рівня, на якій підсумували результати здійснення державного нагляду за станом охорони праці на підприємствах Рівненського ОУЛМГ, проаналізовали виробничий травматизм на підприємствах облуправління.

Питаннями охорони праці постійно опікуються в Рівненському обласному управлінні лісового та мисливського господарства. Впродовж  року тут здійснювалися заходи щодо запобігання виробничому травматизму, покращенню стану охорони праці, культури виробництва на підвідомчих підприємствах.

На жаль, лісова галузь залишається однією з найбільш травмонебезпечних, з початку року в області було зафіксовано 4 випадків виробничого травматизму, в тому числі один зі смертельним наслідком.

Віталій Сухович наголосив на необхідності постійного поліпшення умов праці працівників, профілактиці виробничого травматизму, адже збереження здоров’я і життя людей – це найбільша цінність, відтак питаннями охорони праці мають бути пріоритетними у роботі кожного керівника. 

Також начальник управління представив нового керівника служби охорони праці - Володимира Миколайовича Касянчука.