ПОДЯКА ГОЛОВНОМУ БУХГАЛТЕРУ ОБЛУПРАВЛІННЯ ЙОСИПУ БРИЧЦІ

23.06.2018 13:48

«За зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди 100-річчя створення державної служби» подяку Державного агентства лісових ресурсів України оголошено начальнику відділу бухгалтерського обліку – головному бухгалтеру Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Йосипу Івановичу Бричці.

Йосип Іванович розпочав свій трудовий шлях у 1975 році, вже понад 30 років від працює в галузі лісового господарства, де до його думки дослухаються і переймають набутий досвід. Завжди, не залежно від посад, потрібно працювати з віддачею, - правило, яким керується у роботі Йосип Іванович. Тому й знають його як досвідченого фахівця не лише в області, а й в лісовій галузі загалом.

Також начальник Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Віталій Сухович привітав колектив облуправління з Днем державної служби, яка цьогоріч святкує 100-річчя створення. Він наголосив на великій відповідальності кожного працівника, адже держслужбовці представляють владу на місцях, формують її іміджу і довіру людей.