Волейбольний турнір пам'яті М.М. Мелещука

20.03.2018 11:47

Людина жива, поки живе пам'ять про неї, переконані у ДП "Клеванський лісгосп" . Тому двадцятий рік поспіль, вшановуючи пам'ять колишнього директора підприємства Михайла Мелещука, тут організовують волейбольний турнір його імені. 
На жаль, трагічний постріл обірвав життя одного з найперспективніших керівників лісової галузі Рівненщини Мелещука Михайла Миколайовича. Однак про нього досі пам'ятають на підприємстві і проводять змагання, які згуртовують увесь колектив.
Сьогодні відбулися фінальна їх частина. За перемогу змагалися команда апарату управління лісгоспу, Клеванського та Решуцького лісництв. 
Спортсменів привітав начальник Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Віталій Сухович. Він подякував колективу лісгоспу і всій лісівничій громаді за збереження пам'яті про свого бувшого керівника, постійну підтримку його родини. Віталій Сухович також подякував дружині Клавдії Дмитрівні. 
Офіційний старт фіналу волейбольного турніру пам'яті М.М. Мелещука дав директор ДП «Клеванський лісгосп» Сергій Чуприна. У результаті напруженої боротьби саме команда апарату управління лісгоспу здобула перемогу. Волейболісти з Решуцького лісництва вибороли друге місце, з Клеванського - третє.