СПЕЦІАЛІСТИ З ОХОРОНИ ПРАЦІ РІВНЕНСЬКОГО ОУЛМГ ВИВЧАЛИ ДОСВІД РОБОТИ ЛЬВІВСЬКИХ КОЛЕГ

28.11.2017 10:12

Спеціалісти з охорони праці Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства відвідали підприємств Львівського ОУЛМГ з метою обміну досвідом з питань охорони праці.

Вони ознайомилися з виробничими процесами на лісокомплексах ДП «Бродівське лісове господарство», ДП «Радехівське лісомисливське господарство», веденням мисливського господарства в ДП ДМГ «Стир». Особливу увагу присутні звернули продуктивній та безпечній роботі новопридбаного деревообробного обладнання турецької марки "AKEMSAN", лісопильних рам польського виробництва "WALTER" та словацького "MEBOR", проведенню лісосічних робіт на базі білоруського форвардера "АМКАДОР" і трактора МТЗ-892, обладнаного трелювальною лебідкою МЕ-60 згідно з методикою ведення лісового господарства, наближеного до природи.

Делегація лісівників Рівненщини відзначила високу культуру виробництва на оглянутих підприємствах, значну турботу керівників щодо створення належних здорових та безпечних умов праці і забезпечення працівників засобами індивідуального захисту та побутовими умовами праці згідно з діючими вимогами.

Під час зустрічі спеціалісти з двох областей обговорили проблемні питання з охорони та безпеки праці, переваг та недоліків різних форм і методів господарювання на підприємствах галузі та відмічено потребу у проведенні подібних заходів для обміну досвідом з охорони праці.

Відділ лісових ресурсів,машин та

технологій Львівського ОУЛМГ