Озеленення школи № 3 м.Сарни

26.11.2017 14:14

 Лісівники - бажані гості у Сарненській ЗОШ І-ІІ ст.№3. У березні (в рамках Акції «Майбутнє лісу в твоїх руках – 2017») та нещодавно, у листопаді, з метою виховання шанобливого ставлення до природи та озеленення шкільного подвір’я, працівники Сарненського лісового господарства привезли саджанці декоративних кущів і дерев, які спільно з учнями висадили на території школи.

Фахівці лісової галузі розповіли учням про роль озеленення для довкілля та важливість створення зелених насаджень у житті людини. Дали настанови, як правильно висаджувати кущі та дерева і як за ними доглядати.

Особливо запам’яталося дітям створення дизайнерських клумб. На одній з них висадили самшит математичними прикладами, на іншій – розмістився шкільний дзвінок із саджанців  круглорічно зеленої  туї.

Школярі залишились задоволені  результатами своєї роботи та виявили бажання в майбутньому  долучатись і до інших лісівничих заходів.

Педагогічний колектив, учні та батьки, Сарненської ЗОШ І-ІІ ст..№3 вдячні лісівникам ДП «Сарненське лісове господарство» та його директору Сергію Белелі  за ініціативність, сприяння благоустрою подвір’я   навчального закладу.

Директор Сарненської ЗОШ І-ІІ ст.№3

Наталія Ткачук.