СТАН ОХОРОНИ ПРАЦІ НА ПОСТІЙНОМУ КОНТРОЛІ

09.10.2017 16:45

Стан охорони праці на підвідомчих підприємствах Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства – один з пріоритетних напрямів у роботі керівництва обласного управління. Це питання перебуває на постійному контролю, відтак систематично розглядається на колегіях і нарада в облуправлінні.

Заступник начальника відділу облуправління Володимир Якимчук проаналізував статистику виробничого травматизму в розрізі підвідомчих підприємств та в Україні загалом. Статистика та аналіз за останній період показує, що загалом по Рівненському облуправлінню є тенденція до зменшення випадків травмування.

Він також наголосив, що одним з показником, який характеризує стан охорони праці на підприємствах – це фінансування відповідних заходів. Середній показних витрат по управлінню становить 818 грн. на одного працюючого, це 5 результат в Україні. Володимир Якимчук позитивно відзначив роботу Сарненського, Дубровицького, Рокитнівського, Висоцького, Соснівського, Березнівського лісгоспів, де керівництво приділяє належну увагу цьому питанню.