ВІЙСЬКОВІ ПОДЯКУВАЛИ ЗА ДОПОМОГУ ПРАЦІВНИКАМ ДП «ВИСОЦЬКИЙ ЛІСГОСП»

21.06.2017 11:24

В адміністративному приміщенні ДП «Висоцький лісгосп» відбулася зустріч працівників лісгоспу зі старшим офіцером відділу цивільно — військового співробітництва оперативного командування «Захід» Рисюком Андрієм Миколайовичем.

Він звернувся до присутніх в залі зі слова вдячності від захисників України, та вручив почесні грамоти працівникам лісгоспу «за активну та незламну громадянську  позицію у спільних проектах цивільно — військового співробітництва та надану допомогу підрозділам оперативного командування «Захід» та цивільному населенню Луганської області під час проведення Антитерористичної операції, військово — патріотичне виховання молоді та з нагоди святкування Міжнародного Дня захисту дітей».

Право вручити Грамоту керівництва ОК «Захід» надав голові районної ради Миколі Кухарцю та голові Дубровицької РДА Петрушку Миколі. Андрій Миколайович також подякував колективу лісгоспу та бувшому керівнику підприємства Віталію Суховичу за підтримку волонтерського руху та допомогу у зборі коштів.