ВИРОБНИЧА НАРАДА У ДП «ДУБЕНСЬКИЙ ЛІСГОСП»

20.06.2017 10:53

Виробнича нарада з старшими майстрами лісу та приватним підприємцями, які надають послуги лісогосподарському підприємству, відбулася у ДП «Дубенський лісгосп».

Учасники наради на чолі з директором підприємства Олегом Юркевичем, обговорили нагальні виробничі питання. Зокрема було наголошено на необхідності дотримання високої якості виконання лісозаготівельних робіт,  посиленні контролю за проведення раціонального розкряжування деревини з метою максимального отримання більш цінних сортиментів, відбору сортиментів по сортах, поліпшення роботи зі споживачами на внутрішньому ринку для забезпеченнях їх потреб у деревині.    

ДП «Дубенське  лісове господарство» - це пілотне підприємством галузі для впровадження передового європейського досвіду і переходу на нову організаційну структуру.

На підприємстві запровадженні нові форми організації господарської діяльності: 100% виконання обсягу робіт на лісозаготівельних і лісокультурних роботах проводиться за договорами з суб’єктами підприємницької діяльності визначених на договірних умовах.