НА РІВНЕНЩИНІ – НОВИЙ КЕРІВНИК ЛІСОВОЇ ГАЛУЗІ

02.06.2017 17:43

Заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар представив сьогодні нового начальника Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Віталія Миколайовича Суховича.

Володимир Бондар висловив сподівання, що з приходом нового керівництва, в лісовому господарстві краю, яке має високі напрацювання та значні здобутки, посилиться відповідальне та професійне ставлення до вирішення складних питань. На сьогодні в області реалізовується пілотний проект рекультивації земель лісогосподарського призначення, порушених внаслідок незаконного видобування бурштину. Це новий напрям роботи, який потребує підвищеної уваги та концентрації всіх зусиль.

У свою чергу Віталій Сухович наголосив, що галузь працюватиме максимально прозоро, буде надаватися оперативна інформація про всі заходи, до роботи активно залучатимуть представників громадськості.

Довідка: Сухович Віталій Миколайович народився 1 червня 1979 р. в м. Сарни Рівненської області. Закінчив Український державний університет водного господарства та природокористування, де отримав диплом менеджера-економіста, а також Національний лісотехнічний університет України, з присвоєнням кваліфікації спеціаліста з лісового господарства. З 2009 року працював на посаді директора ДП «Висоцький лісгосп».

30 березня 2017 року Віталій Сухович здобув перемогу у відкритому конкурсі на посаду начальника Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства.