ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ЕКСКУРСІЯ ДЛЯ ВИХОВАНЦІВ АНТОНІВСЬКОГО УЧНІВСЬКОГО ЛІСНИЦТВА

31.05.2017 18:52

Де навчаються майбутні лісівники, вирішили на власні очі побачити вихованці Антонівського учнівського лісництва (ДП «Володимирецький лісгосп»). За підтримки керівництва лісгосп та профспілкового комітету підприємства школярам організували екскурсію до м. Березне. Там юні лісівники не лише ознайомилися з роботою Надслучанського інституту та особливостями навчання у виші, практичною роботою студентів, а й відвідали місцевий дендропарк.

Березнівський державний дендрологічний парк нині нараховує майже 900 видів і форм деревних рослин з різних континентів. Тож юним лісівників було надзвичайно цікаво нові для себе екзотичні рослини.

Антонівське учнівське лісництво вже багато років успішно працює на базі ДП «Володимирецький лісгосп». Його вихованців активні учасники обласного збору учнівських лісництв, різноманітних акцій та конкурсів, які відбуваються в районі та обласні на природоохоронну, екологічну та лісівничу тематики.

Тож чимало членів учнівського лісництва після закінчення школи, обирають профільні навчальні заклади, аби у майбутньому повернутися працювати у лісове господарство.