Привітання Христини Юшкевич з Новим 2017 Роком

30.12.2016 14:26

Сніги метуть. У вікнах біле мрево.
Антени ловлять клаптики новин.
На білий вальс запрошую дерева,
на білий вальс вітрів і хуртовин

 

Ліна Костенко

 

Шановні працівники лісомисливського господарства України!

Новорічні свята — це завжди щасливі та радісні дні, сповнені любов’ю, надією та сподіваннями. Напередодні свят прийміть мої найщиріші вітання. Нехай Новий Рік — символ оновлення, змін та мрій — зичать нам добро, мир і злагоду!

Рік, що минає, був сповнений подіями, звершеннями, новим професійним і життєвим досвідом, а також випробуваннями для нас всіх.

У новому ж році нехай наші досягнення будуть збільшуватися! Бажаю, щоб у 2017 році наші мрії обов’язково здійснилися. Нехай прийдешній рік виправдає ваші надії та прагнення, принесе добробут нашим сім'ям.

Вірю, що у новому році ми гідно пройдемо усі труднощі та випробування, відчуваючи плече підтримки однодумців, колег і друзів.

Впевнена, що у Новому Році результати нашої щоденної й невтомної праці стануть надійним фундаментом для розвитку лісової та мисливської галузей. Адже будь-які досягнення можливі, якщо до них щиро прагнути.

У ці святкові дні кожному з нас неодмінно потрібно згадати людей, завдяки яким у наших домівках мир та спокій – українських військових. Загадуючи бажання у новорічну ніч, не забудьте попросити здоров’я та витримки для наших захисників. 

Від щирого серця зичу всім міцного здоров'я, добра, миру та злагоди. Нехай у ваших душах завжди сяють вогники, як на новорічній ялинці.

З Новим 2017 Роком та щасливих свят!

 

З повагою

 

т.в.о. Голови Державного

агентства лісових ресурсів України                                   Христина Юшкевич