ДП «САРНЕНСЬКИЙ ЛІСГОСП» - «СУМЛІННИЙ ПЛАТНИК ПОДАТКІВ - 2015»

28.11.2016 13:47

Відзнаку «Сумлінний платник податків – 2015» отримав директор ДП «Сарненський лісгосп» Сергій Белеля на урочистому нагородженні переможців П’ятого рейтингу сумлінних платників податків України.

Переможцями у номінації «Аграрна галузь – платник податку на прибуток» за результатами роботи у 2015 році стали два державних підприємства Держлісагентства - ДП «Сарненське лісове господарство» (Рівненська область) та ДП «Ужгородське лісове господарство» (Закарпатська область).

Загалом звання «Сумлінний платник податків - 2015» отримали 40 підприємств з усієї України, серед яких представники малого, середнього та великого бізнесу.

Всеукраїнський рейтинг вже п’ятий рік проводить ВГО «Асоціація платників податків України» під керівництвом Президента Грігола Катамадзе. Рейтинг має на меті посилити роль та авторитет платника податків в житті країни, підвищити загальну культуру сплати податків. Він відбувається у два тури – на регіональному та всеукраїнському рівнях. Цього року заявки на участь подали 708 підприємств-платників податків по всій Україні. На участь у ІІ турі вийшло 157 лауреатів, з яких переможцями було обрано 40.

Дані Рейтингу сумлінних платників податків включають категорію підприємства, середньорічну заробітну плату, кількість робочих місць, виплати за соціальними програмами і благодійні акції, розмір сплачених податків.

У 2016 році ДП «Сарненський лісгосп» продовжує демонструвати високі фінансово-економічні показники у роботі та є одним з лідерів серед лісогосподарських підприємств України за рівнем середньомісячної заробітної платні. За 9 місяців цього року підприємство сплатило до Зведеного бюджету 27104,3 тис грн., Єдиного  соціального внеску – 7343,5 тис грн.