СПОРТИВНІ ДОСЯГНЕННЯ

20.09.2016 10:56

 Проведенням спортивних змагань відзначили День працівника лісу у підвідомчих підприємствах Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Вже не перший рік з ініціативи дирекції та профспілкового комітету ДП «Костопільський лісгосп» перед своїм професійним святом лісівники проводять галузеву спартакіаду.

Такі починання активно підтримуються директором підприємства Володимиром Кислюком, який переконаний, що це не лише додає гарного настою та бадьорості, а й згуртовує колектив.

Цьогоріч вперше змагання з міні-футболу провели у ДП «Березнівський лісгосп». На полі змагалися 11 команд з усіх структурних підрозділів підприємства. У результаті напруженої боротьби перемога дісталася команді Малинської лісодільниці.

Директор лісгоспу Олег Олексієвець сподівається, що відтепер проведення таких змагань з нагоди Дня працівника стане традиційним.

         У ДП «Дубенський лісгосп» змагання з міні-футболу проводяться не вперше. На поле виходить і директор лісгоспу Олег Юркевич. Ось і до Дня працівника лісу відбувся спортивний турнір серед працівників підприємства.

У результаті перемогу здобула команда Смизького лісництва.