СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ ЛІСІВНИКІВ

20.09.2016 10:15

Змагання серед працівників лісового господарства з нагоди професійного свята  - День працівника лісу відбулися на базі Мульчицького лісництва ДП «Володимирецький лісгосп». У змаганнях з волейболу, перетягування линви, шахів та шашок взяли участь більше сотні лісівників з 16 лісництв та контори лісгоспу району. Змагання відбулися за підтримки дирекції та профспілкового комітету Володимирецького лісгоспу.

Найтривалішими виявилися змагання з волейболу через напружену боротьбу практично у кожному матчі. Фаворитами змагань були лісівники з Рафалівки, які й здобули перше місце. Хоча Полицьке лісництво змусило понервувати переможців, показавши гідну гру у фіналі. Третіми стала команда Озерецького лісництва.

За схожим сценарієм проходили змагання з перетягування линви, де знову тріумфували рафалівчани. Щоправда фаворитами змагань були тяжи з Мульчиць, яким не вистачило свіжості на останній ривок. Третє місце "витягнули" лісівники з Володимирецького лісництва.

В інтелектуальних видах подібної гегемонії не спостерігалося. Так у змаганнях з шашок загальну перемогу, не зазнавши жодної поразки, здобув Адріан Лігашевський з Антонівського лісництва. Другим став Тарас Хильчук, який представляв Мульчицьке лісництво. У грі за третє місце сильнішим виявився Ярослав Міхеєв зі Степангородського лісництва, залишивши поза призами Тараса Павлюка, який представляв Цепцевицьке лісництво.

Найбільша ж увага була прикута до шахових змагань. Адже саме в цьому турнірі прийняв участь директор Володимирецького лісгоспу Олександр Мисько. Що у такому веселому колективі не могло пройти без додаткової інтриги. Слід сказати, що Олександр Степанович не задовольнився лише участю, а витримавши додатковий тиск від підвищеного ажіотажу, показав приклад справжньої боротьби. Як підсумок - почесне четверте місце. Кривдником директора у грі за третє місце став Віктор Снітко з Воронок (запам'ятаємо це - жартували колеги!), який відповідно став третім. Свій другий фінал за день програв Тарас Хильчук, видно таки далося взнаки навантаження від участі одразу у двох видах. А загальну перемогу закономірно, не зазнавши жодної поразки, здобув Ігор Губеня з Красносільського лісництва.

Відтак загальнокомандну  перемогу здобуло Рафалівське лісництво, з чим їх щиро привітали колеги. Безсумніву, маючи три других місця, загальнокомандне друге місце посіло Мульчицьке лісництво. І за третє місце сперечалися лісівники з Антонівки та Красносілля. Перші виявилися сильнішими і в перетягуванні линви і у волейболі. Тож загальнокомандний третій результат у Антонівського лісництва.

Всі переможці та призери отримали грошові премії. Кожне лісництво отримало у подарунок набір шахів, шашок та волейбольний та футбольний м'яч (такий самий подарунковий пакет отримав наймолодший учасник змагань Богдан Івчик). Натяк зрозумілий - тренуйтеся хлопці! Адже вирішили, що така спартакіада стане традиційною. Що не може не радувати, оскільки в нашому районі не так вже й багато спортивних стартів. І навіть не згадаю одразу, коли на такому рівні проходили змагання з більш ніж сотнею спортсменів.

І, звісно, змагання у такому дружньому колективі прогнозовано завершилися святковою юшкою. Під час смакування якої кожен мав можливість поділитися своїми враженнями від змагань. А у підсумку лісівники щиро подякували дирекції та профспілковому комітету за якісно організоване дозвілля. Та обіцяли через рік, після тренувань, показати ще кращі результати! Лісоводи вдячні начальнику відділу молоді та спорту Володимирецької РДА   Ремарчуку Ю.А. за чесне суддівство і гучний свисток!

 

Адміністрація ДП «Володимтрецький лісгосп».