В ОБЛАСТІ ЗАБОРОНЕНО ПОЛЮВАННЯ

31.08.2015 13:29

Рівненське обласне управління лісового та мисливського господарства нагадує, що відповідно до розпорядження голови Рівненської облдержадміністрації від 21серпня 2015 року № 465, заборонено полювання у мисливський сезон 2015 року в мисливських угіддях Рівненської області при встановленні в лісах області 5-го класу пожежної небезпеки.

Розпорядженням забороняється проводити полювання на всі види мисливської дичини в мисливських угіддях Рівненської області при 5-му класі пожежної небезпеки, а Рівненському обласному центру гідрометеорології необхідно інформувати населення через засоби масової інформації про настання 5-го класу пожежної небезпеки.

Сезон полювання на пернату дичину більшість користувачів мисливських угідь області розпочали 8 серпня 2015 року. У зв’язку з високою температурою повітря та надзвичайною пожежною небезпекою, відповідно до розпорядження голови Рівненської обласної державної адміністрації за № 287 від 05 червня 2015 року тимчасово заборонено відвідування населенням лісових масивів в пожежонебезпечний період.