Проаналізовано виконання колективних договорів та Галузевої угоди у лісгоспах Рівненського ОУЛМГ

07.12.2020 16:35

Стан виконання умов колективних договорів та норм Галузевої угоди за 9 місяців 2020 року в підвідомчих підприємствах Рівненського ОУЛМГ обговорили на спільній нараді за участі начальника управління Віталія Суховича, голови обласної організації профспілки Володимира Якимчука та керівників лісогосподарських підприємств, яка відбулася 4 грудня 2020 року на базі ДП «Клеванське лісове господарство».

На нараді також аналізували питання соціального захисту працівників та пенсіонерів галузі, здійснили моніторинг трудових відносин з боку роботодавців, розглянули питання дотримання Статутної дисципліни первинними профспілковими організаціями, проаналізували виділення коштів профспілковим комітетам на культурно-масові заходи, фізкультурну та оздоровчу роботу.

Голова обласної організації профспілки Володимир Якимчук підсумував результати літньої оздоровчої кампанії 2020 року.

- Враховуючи карантинні обмеження, заборону дитячого оздоровлення в таборах області, наші підприємства та профспілкові комітети все ж організували і провели оздоровлення серед працівників лісової галузі на півдні України.

За підсумками, найкращих результатів в оздоровлені працівників та членів їх сімей досягли Висоцький, Зарічненський, Сарненський, Рівненський та Соснівський лісогосподарські підприємства.