ЛІСІВНИКИ РІВНЕНЩИНИ ЗАПРОШУЮТЬ ВИСАДИТИ РАЗОМ МІЛЬЙОН ДЕРЕВ ЗА ДОБУ

06.10.2020 15:12

Лісівники Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства запрошують усіх охочих долучитися до Всеукраїнської акції - висадити разом Мільйон дерев за добу, яка одночасно відбудеться по всій Україні 17 жовтня 2020 року.

Між Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України, Державним агентством лісових ресурсів України та Благодійною організацією «Озеленення України» 09.09.2020 року підписано Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво, щодо впровадження загальнодержавної екологічної ініціативи із висаджування дерев та іншого співробітництва у сфері охорони навколишнього природного середовища метою якого є проведення акції з осіннього висаджування 1 млн. дерев за один день, 17 жовтня 2020 року.

У день проведення Акції кожен охочий після детального інструктажу зможе долучитися до створення лісових культур - висадити одно-дворічні сіянці за допомогою спеціального обладнання.

З метою недопущення поширення коронавірусу Covid-19, проведення акції буде відбуватися з дотриманням усіх необхідних карантинних обмежень.

 

Відповідальні за проведення Акції у Рівненському обласному управлінні лісового та мисливського господарства:

-         начальник відділу лісового та мисливського господарства Панчук Володимир - (0362) 63-46-81, 62-34-88

-         Горошко Світлана (0362) 26-96-45

 

Перелік лісових ділянок,  в розрізі  лісогосподарських  підприємств Рівненського обласного  управління лісового та мисливського  господарства,   де планується  проведення акції 17 жовтня 2020 року.                    

 

Пресслужба Рівненського ОУЛМГ

Додаткові матеріали