НАВЧАЛЬНИЙ ТРЕНІНГ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ

10.10.2019 14:17

29-30 жовтня 2019 року у Рівному відбудеться навчальний тренінг: «Основи та практика керування ризиками небезпек, формування ризикоорієнтованого мислення працівників підприємств-підрядників у лісовій галузі» (відповідно до вимог ISO 45001:2018). Він буде корисним для суб’єктів господарювання, які надають послуги з лісозаготівлі на умовах договору-підряду.

Семінар організований журналом «Охорона праці» спільно з Держлісагентством України.

На сьогодні в сфері охорони праці відбуваються кардинальні зміни. У грудні 2018 року Урядом ухвалено Концепцію реформування системи управління охороною праці в Україні та план заходів з її реалізації, триває робота над новою редакцією Закону про охорону праці.

Спікери заходу нададуть необхідні консультації щодо особливостей та вимог, окреслених у новій редакції Закону про охорону праці, та інших законів, які імплементують у вітчизняне законодавство Директиви ЄС та Конвенції МОП з питань безпеки та гігієни праці.

Учасників тренінгу навчатимуть: як уникати виробничих втрат, зокрема життя та здоров’я свого та працівників; розуміти суть: небезпеки, ризику;

 оцінювати ризики та розробляти заходи для попередження травмування працівників;  обирати безпечні методи роботи;  виявляти корінні причини нещасних випадків; надавати домедичну допомогу потерпілим.

Семінар призначений для керівників і фахівців, які бажають освоїти нові інструменти, новітні методики в галузі безпеки та гігієни праці. Навчитись виявляти небезпеки та управляти ризиками на робочих місцях. Це дозволить суттєво знизити втрати на виробництві, а головне – зберегти здоров’я і життя працівників, поліпшити умови праці тощо.

Викладачі – міжнародний експерт, викладач і аудитор по стандартам ISO, професор МІМ-Київ, доктор технічних наук Цопа Віталій Андрійович, фахівці Держлісагентства та Держпраці України.

Модератор – головний редактор журналу «Охорона праці», керівник «Академії управління ризиками в системах менеджменту» Матвійчук Дмитро Лаврентійович.

Кожен учасник отримає сертифікат про успішне завершення навчального тренінгу, а також коментарі до вимог стандартів ISO 45001:2018, ISO 31000:2018 та інші корисні навчальні матеріали.

Для реєстрації участі та оформлення документів необхідно надіслати заповнену форму заявки на електронну адресу – mail@ohoronapraci.kiev.ua

Навчальний тренінг відбудеться у приміщенні готелю «Мир», що за адресою: вул. Міцкевича, 32, м. Рівне.