Рівненська обласна організація профспілки працівників лісового господарства визнана репрезентативною

27.05.2019 15:59

Відповідно до рішення відділення Національної служби посередництва і примирення в Рівненській області Рівненську обласну організацію профспілки працівників лісового господарства визнано такою, що відповідає критеріям репрезентативності на територіальному рівні.

24 травня 2019 року у приміщенні відділення Національної служби посередництва і примирення відбулась робоча зустріч начальника відділення НСПП в Рівненській області Т.Фокіною із головою Рівненської обласної  організації профспілки працівників лісового господарства В.Якимчуком. Йому вручили на зустрічі Свідоцтво, яке засвідчує визнання Рівненської обласної  організації профспілки працівників лісового господарства такою, що підтвердила репрезентативність на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та для делегування представників до органів соціального діалогу на відповідному рівні.

Рівненська обласна організація профспілки працівників лісового господарства має статус обласної, діє на території Рівненської області та є організаційною ланкою Професійної спілки працівників лісового господарства України. Відповідно до Статуту Професійної спілки працівників лісового господарства України, профспілкова організація є Всеукраїнською добровільною неприбутковою самостійною громадською організацією, що об’єднує працівників підприємств, установ і організацій, товариств, незалежно від форм власності і видів господарювання, працівників, студентів і учнів навчальних закладів та осіб, звільнених з роботи у зв’язку із виходом на пенсію. Основною метою її діяльності є здійснення представництва та захист трудових, соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки в органах державної влади та місцевого самоврядування, у відносинах з роботодавцями, їх об’єднаннями, а також з іншими об’єднаннями громадян.